Представляємо Відео Patreon | Patreon Blog

on

|

views

and

comments


Сьогодні ми запускаємо ранній доступ до Відео Patreon для всіх авторів, які відповідають вимогам. Незалежно від того, чи проводите ви швидке закулісне оновлення, чи викладаєте останній повний епізод свого ексклюзивного серіалу, Відео Patreon надає вам можливість максимально демонструвати свою творчість і бути собою. Жодної реклами чи тролів у коментарях — вам не доведеться турбуватися про те, що ви можете опинитися по інший бік алгоритму. Є тільки ви, ваша робота та люди, яким подобається те, що ви робите.

Інтегроване, високоякісне відео на відстані дотику

Тепер ви можете легко завантажувати HD-відео безпосередньо на Patreon. Більше не потрібно турбуватися про приватні посилання або звертатися до сторонніх інтеграцій – відео тепер є невід’ємною частиною діяльності на Patreon. Ви отримуєте повне право контролю над своїми витворами й самі вирішуєте, кому надавати до них доступ.

Об’єднуйте свою спільноту навколо якісного та захоплюючого контенту

Ви можете продуктивно взаємодіяти з патронами через мобільні пристрої та Інтернет за допомогою HD-відео, режиму «зображення в зображенні» та трансляції на інші пристрої. У вас є все необхідне, щоб справляти якнайкраще враження на ваших патронів, незалежно від того, як і де вони спостерігають за вашою діяльністю.

На відміну від інших платформ, де ваша праця затьмарюється рекламою або виключається алгоритмом із-поміж пріоритетних, Patreon надає безпосередній зв’язок із вашою аудиторією. Контент, який ви створюєте, потрапляє безпосередньо до людей, яким він найбільш цікавий. Це їхня перепустка за лаштунки, щоб отримувати ще більше користі від підписки. А ви зі свого боку отримаєте від них цілковиту увагу, незважаючи на безконечні списки конкурентів.

Попередній перегляд для залучення нових патронів

Бажаєте показати вашим шанувальникам, якими можливостями вони можуть скористатися на Patreon? Ви можете легко створювати та ділитися попереднім переглядом ексклюзивних відео на Patreon, які доступні лише для патронів. Ви самостійно визначаєте тривалість попереднього перегляду й обираєте зображення обкладинки, завдяки чому можете створювати власні тизери, ділитися ними в соціальних мережах і прискорювати зростання кількості підписок.

Відео Patreon доступне без додаткових витрат для авторів тарифних планів Pro та Premium до 2023 року

Протягом періоду раннього доступу ми хочемо надати авторам час для ознайомлення з Відео Patreon, аби вони відчули переваги інтегрованого відео для підвищення ефективності підписки.

Саме тому ми надаємо всім авторам із тарифними планами Pro та Premium, які відповідають вимогам, можливість завантажити 500 годин відео до кінця 2023 року.

Після 2023 року ми плануємо запровадити нові ціни для Відео Patreon, які враховуватимуть вартість хостингу та потокового відео.

Після запровадження нових цін всі автори з раннім доступом матимуть додаткові 6 місяців, щоб скористатися своїми 500 годинами. Термін дії відео, які ви завантажуватимете протягом періоду раннього доступу, не закінчиться. Ви не втратите доступ до цих відео, а патрони зможуть переглядати їх навіть після закінчення 2023 року. Ви також матимете можливість пов’язувати або вбудовувати відео з інших платформ.

Почати

Ви можете дізнатися, чи відповідаєте вимогам для участі у програмі Відео Patreon, у налаштуваннях автора або відвідавши Довідковий центр.

Share this
Tags

Must-read

The Great Bitcoin Crash of 2024

Bitcoin Crash The cryptocurrency world faced the hell of early 2024 when the most popular Bitcoin crashed by over 80% in a matter of weeks,...

Bitcoin Gambling: A comprehensive guide in 2024

Bitcoin Gambling With online currencies rapidly gaining traditional acceptance, the intriguing convergence of the crypto-trek and gambling industries is taking place. Cryptocurrency gambling, which started...

The Rise of Bitcoin Extractor: A comprehensive guide 2024

Bitcoin Extractor  Crypto mining is resources-thirsty with investors in mining hardware and those investing in the resources needed as the main beneficiaries. In this sense,...

Recent articles

More like this