Vi introduserer Patreon Video | Patreon Blog

on

|

views

and

comments


I dag åpner vi tidlig tilgang til Patreon Video for alle kreatører som oppfyller kriteriene. Enten du gir en rask oppdatering på hva som skjer bak kulissene eller publiserer den nyeste episoden av den eksklusive serien din, gir Patreon Video deg muligheten til å være ditt mest autentiske, kreative selv. Det er ingen annonser, ingen trolling i kommentarene, og du trenger aldri å bekymre deg for å havne på feil side av algoritmen. Det er bare deg, arbeidet ditt og de som elsker det du lager.

Integrert video av høy kvalitet, alltid for hånden

Nå kan du enkelt laste opp HD-videoer direkte til Patreon. Nå er det slutt på å stresse med upubliserte lenker eller bruke tredjepartsintegrasjoner – video er nå en sømløs del av skaperprosessen på Patreon. Du får fullstendig eierskap over arbeidet ditt og bestemmer hvem som får se det.

Få fellesskapet ditt til å samles rundt opplevelser av høy kvalitet

Gi patreonene en førsteklasses visningsopplevelse på tvers av mobile enheter og nettlesere med HD-video, bilde-i-bilde og strømming til andre enheter. Du har alt du trenger for å skape en engasjerende opplevelse for patreonene dine, uansett hvor og når de ser på arbeidet ditt.

I motsetning til andre plattformer der arbeidet ditt er skjult bak annonser eller nedprioritert av algoritmen, gir Patreon deg en direkte forbindelse til publikumet ditt. Arbeidet du lager går rett til dem som bryr seg mest om det. Det er deres «kjøkkeninngang» for å få enda mer ut av medlemskapet sitt … og du får deres udelte oppmerksomhet, uten den endeløse rullingen.

Konverter flere fans med forhåndsvisninger

Vil du gi hele fanbasen din en sniktitt på hva de går glipp av på Patreon? Du kan enkelt opprette og dele forhåndsvisninger av Patreon-videoene som kun er tilgjengelige for patreonene dine. Du styrer lengden på forhåndsvisningen og forsidebildet, noe som gir deg fleksibilitet til å lage dine egne sniktitter, dele dem på sosiale medier og akselerere medlemskapsveksten din.

Patreon Video er nå inkludert uten ekstra kostnad for kreatører som oppfyller kriteriene, og som har Pro- eller Premium-abonnement, frem til utgangen av 2023.

I perioden med tidlig tilgang ønsker vi å gi kreatørene tid til å prøve Patreon Video og finne ut hvordan integrert video kan øke verdien av medlemskapene.

Derfor gir vi alle kreatører med Pro- og Premium-abonnement, og som ellers oppfyller kriteriene, lagringsplass til å laste opp 500 timer med video frem til utgangen av 2023.

Etter 2023 planlegger vi å sette en ny pris for Patreon Video som tar hensyn til kostnadene ved serverdrift og strømming av video lokalt.

Når vi setter nye priser, får alle kreatører som har hatt tidlig tilgang, ytterligere 6 måneder til å bruke de 500 timene sine. Videoene du laster opp i perioden for tidlig tilgang, utløper ikke. Du kommer ikke til å miste tilgang til dem, og patreonene kan fremdeles strømme dem, også etter utgangen av 2023. Du kan også fortsatt lenke til eller bygge inn videoer fra andre plattformer.

Kom i gang

Sjekk om du kan få Patreon Video i Kreatørinnstillingene eller les mer i hjelpesenteret.

Share this
Tags

Must-read

The Great Bitcoin Crash of 2024

Bitcoin Crash The cryptocurrency world faced the hell of early 2024 when the most popular Bitcoin crashed by over 80% in a matter of weeks,...

Bitcoin Gambling: A comprehensive guide in 2024

Bitcoin Gambling With online currencies rapidly gaining traditional acceptance, the intriguing convergence of the crypto-trek and gambling industries is taking place. Cryptocurrency gambling, which started...

The Rise of Bitcoin Extractor: A comprehensive guide 2024

Bitcoin Extractor  Crypto mining is resources-thirsty with investors in mining hardware and those investing in the resources needed as the main beneficiaries. In this sense,...

Recent articles

More like this